Dzięki za info, wczoraj spędziłem prawie dwie godziny w Gold-sport ,jednym z najlepszych sklepów w Polsce, niestety byty które mi oferowano (takie właśnie na wyrost) zupełnie mi nie pasowały. A do formowania skorupy nikt mnie nie
przekona.bu po prostu powinien pasować, Co innego wkładki.
Natomiast moje wrażenia? Sorry, ale jeśli po 20 min. Mam zmęczone stopy , to nikt mi nie wmówi ze są to dobra- na wyrost sportowe buty, a wymawiania na sile ze taki a nie inny flex , czy konstrukcja jest dla mnie najlepsza nie przekona mnie. But ma być przede wszystkim wygodny, bo mam w nim spędzać dobre kilka godzin, wiec komfort jest najważniejszy.
I jeszcze jedno ,nie planuje ścigać się na nartach, interesuje mnie tylko jazda rekreacyjna, wiec buty RACE raczej mnie nie interesują.
Byty Tecnica jak do tej pory dają mi największy komfort, a dywagacje ,czy poduszki wytrzymają? W końcu jest gwarancja,w normalnych "kapciach"tez może się coś popsuć .zasze mogę kupić dokładnie takie same buty jak miałem do tej pory , tylko w odpowiednim rozmiarze.
A wracając do mojego pytania , miałem na myśli raczej użytkowników owych butów, a nie stwierdzenie, ze ktoś zna kogoś , kto miał te duty na nogach.
Pozdrawiam